Wij hebben een zeer breed assortiment en kunnen nagenoeg alles uit voorraad of op bestelling leveren.

Onze klanten zijn zowel particulieren als grootgroenvoorzieners en hoveniers. Door eigen import uit Italië en inkoop via ons vertrouwde netwerk van kwekers zijn wij in staat om een zeer breed assortiment te leveren voor scherpe prijzen. 

Naast bomen en tuinbeplanting leveren we interieurbeplanting, een groot assortiment potten voor binnen en voor buiten, een mooie decoratieafdeling voor het interieur waaronder een groot assortiment van het stoere woonmerk PTMD, een bloemenhoek en natuurlijk gereedschappen, gewasbescherming en meststoffen.

Zoals onze naam ook aangeeft zijn wij ook echt een Groencentrum met een groot buitenterrein dat onze specialisatie kenmerkt. Bekend in de regio als bedrijf waar elke tuinliefhebber graag vertoeft op zoek naar de juiste beplanting en deskundig advies. 

Wij hebben een zeer breed assortiment en kunnen nagenoeg alles uit voorraad of op bestelling leveren.

Er wordt ingespeeld op de seizoenen en aan alle themadagen gedurende het jaar wordt veel aandacht besteed. Onze medewerkers hebben nagenoeg zonder uitzondering een lange staat van dienst en veel ervaring in de branche. 

HISTORIE

Het bedrijf is in 1975 gestart door Van der Dussen Sr. en in de loop van de jaren zijn zonen Nathan en David toegetreden tot het bedrijf dat onder de naam Tuinplantencentrum van der Dussen bekendheid verwierf in de regio door de hoogstaande service en kwaliteit.

Met de overname door Simeon, Simon en Tim van der Dussen respectievelijk de 2e en 3e generatie van de familie is het bedrijf omgedoopt naar Van der Dussen Groencentrum B.V. 

Deze nieuwe naam benadrukt de familienaam die blijvend staat voor service en kwaliteit en dat wij veel meer zijn dan een tuinplantencentrum. Wij zijn met recht een Groencentrum.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

MISSIE

Het is onze missie mensen blij te maken met groen en bij te dragen aan een optimale tuinbeleving voor onze klanten door sfeer, service, kennis en kwaliteit.

Met liefde en passie maken wij werk van bomen en planten omdat bomen en planten aan het werk zijn voor ons.

Om dat te realiseren zijn wij de Groenkampioen van de regio met een grote voorraad en heel uitgebreide sortering planten en bomen van de beste kwaliteit, voor zowel de particulieren als voor hoveniers en grootgroengebruikers.

Wie zijn wij

Drie gepassioneerde mannen uit de familie Van der Dussen, opgevoed en opgegroeid in het groen, geven vandaag de dag richting aan Van der Dussen Groencentrum.

Wij doen dat natuurlijk niet alleen, wij weten ons gesteund door een team van gedegen vakmensen met een passie voor groen, service en kwaliteit.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

SIMEON VAN DER DUSSEN

Met een hoveniersopleiding en MBO Tuin als basis heeft hij al eerder in het bedrijf gewerkt als manager van de toenmalige vestiging in Pijnacker. Na verdere verkoopervaring te hebben opgedaan bij het prominente bedrijf PTMD heeft Simeon een goedlopend eigen hoveniersbedrijf opgezet.

Met al zijn ervaring met groen en verkoop geeft Simeon nu samen met het verkoopteam alle klanten een optimale tuinbeleving mee.

simon van der dussen

Na een stage bij PTMD is Simon al in 2009 in dienst getreden bij het familiebedrijf. Met deze ruim 10 jaar ervaring heeft hij alle facetten van de bedrijfsvoering ervaren. De inkoop in binnen- en buitenland en het steeds weer vinden en samenstellen van het uitgebreide groene assortiment dat ons bedrijf zo kenmerkt, wordt door Simon verzorgd.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

TIM VAN DER DUSSEN

Al tijdens zijn schooltijd werkte Tim als zaterdaghulp in het familiebedrijf en na afronding van de studie HBO Bedrijfseconomie is hij in vaste dienst gekomen. Met zijn opleiding als achtergrond runt Tim nu de operationele afdelingen die alle facetten van het bedrijf met elkaar verbinden.