Veelgestelde vragen

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend vanaf 09.00u tot 18.00u. Op zaterdag zijn wij geopend vanaf 09.00u tot 17.00u. Op zondagen zijn wij tot en met juni van 12:00 tot 17:00 geopend.

Op Goede vrijdag, 2e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag zijn wij open van 9.00 tot 17.00 uur
Op Nieuwjaarsdag en beide Kerstdagen zijn wij gesloten

Wij zijn tot en met juni op zondag geopend van 12:00 tot 17:00.

Nee, wij hebben geen koopavonden.

Ja, indien gewenst kan bij u thuis worden bezorgd tegen een bezorgtarief (zie tarieven)

Bezorgtarieven bij een totaalgewicht tot 400 kg

€25,00 Voor de plaatsen/wijken:

Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande, Zevenhuizen (ZH), Capelle Oostgaarde, Capelle Schollevaar, Rotterdam Ommoord & Rotterdam Zevenkamp

Alle overige adressen tot 30 km: €35.00
Boven de 30 km geldt een toeslag van € 1,00 per km.

Bezorgtarieven bij een totaalgewicht boven 400 kg

€ 90,00 per pallet (met name van toepassing voor graszoden, gronden, zand en split). Op een pallet zit ook statiegeld dat in rekening wordt gebracht. Bij retournering van de pallet krijgt u het statiegeld weer terug.

Houdt u hierbij rekening met de volgende gewichten:

  • Grasrol 15 kg
  • Tuinaarde 30 liter 14 kg
  • Potgrond 14 kg
  • Zand 20 kg
  • Grind 20 en 25 kg
  • Split 25 kg

Grote objecten, bomen en exclusieve beplanting

Hiervoor ontvangt u bij uw aankoop een maatwerkofferte voor de kosten van de bezorging.

Bezorgen van artikelen meer dan 400 kg is mogelijk met zwaar transport. De bezorgtarieven voor dit transport zijn € 90 ,00 per pallet en op een pallet zit ook statiegeld dat in rekening wordt gebracht. Bij retournering van de pallet krijgt u het statiegeld weer terug.

Ja, wij hebben cadeaubonnen die bij Van der Dussen Groencentrum besteed kunnen worden. Deze bonnen zijn te verkrijgen in ieder door u gewenst bedrag.

Aangezien alle adviseurs buiten in het Groencentrum werkzaam zijn, kunt u het beste bij ons langskomen met de vragen die u heeft. Wij kunnen dan de mogelijkheden laten zien en het juiste advies geven.

Groencentrum van der Dussen heeft zelf een zeer ruim assortiment en mogelijk ook goede alternatieven voor wat u zoekt. Indien voorradig bij onze leveranciers kunnen wij bomen en planten op soort en variant bestellen. Houdt u wel rekening met een toeslag voor de zoekopdracht en extra transportkosten, die wij uiteraard vooraf met u zullen bespreken.

Onze adviseurs kunnen u op het Groencentrum adviseren over de juiste beplanting en de mogelijkheden. U kunt hiervoor gewoon langskomen. Handig is om in het hoogseizoen hiervoor door de weeks langs te komen in de ochtend of einde van de middag. Op deze minder drukke momenten kunnen onze adviseurs u goed helpen.

Ja wij verkopen graszoden en deze zijn uitsluitend op bestelling leverbaar i.v.m. de beperkte houdbaarheid (Afmeting van een rol is : 250 cm lengte en 40 cm breedte). Elke donderdagmiddag komt vers gras binnen. Bestelling uiterlijk woensdag vóór 12 uur en afhalen donderdag vanaf 14 uur.
Graszoden kosten € 4.50 per vierkante meter

Is uw vraag nog niet beantwoord, vul dan het contactformulier in

Van der Dussen Groencentrum B.V.

Albert van ‘t Hartweg 63
2913LE Nieuwerkerk a/d IJssel
0180-31 41 25
info@vanderdussengroencentrum.nl